نوشته شده توسط : tohid

کنکور ترکیه آزمون های مختلفی دارد داوطلبان ورود به دانشگاه های ترکیه باید از این آزمون ها قبول شوند. آزمون های ورودی دانشگاه های ترکیه بسته به رشته و دانشگاه متفاوت می باشد ولی جامع ترین آزمون کنکور ترکیه آزمون یوس است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط کنکور ترکیه و زمان برگزاری کنکور ترکیه و رشته های این کنکور با موسسه مشاوران آتاکان در ارتباط باشید.

آزمون های ورودی به دانشگاه در ترکیه

در کنکور ترکیه آزمون های مختفلی برای ورود به دانشگاه وجود دارد، این آزمون ها شامل: آزمون یوس(yos)، آزمون ست(SAT) ، آزمون(TUS) ، آزمون GMAT، آزمون ALES آزمون GRE . در این قسمت این آزمون ها شرح داده شده اند:

کنکور ترکیه

آزمون یوس

آزمون یوس نوعی از کنکور ترکیه است که آزمون ورودی دانشگاه های دولتی ترکیه و بعضی از دانشگاه های خصوصی ترکیه برای داوطلبان خارجی است . داوطلبانی که می خواهند در مقطع کارشناسی مهندسی و یا سایر رشته ها و یا رشته‌های پزشکی، دنداپزشکی و داروسازی در دانشگاه‌های دولتی ترکیه تحصیل کنند، با کسب نمره قبولی در آزمون یوس برای پذیرش در این دانشگاه ها اقدام می کنند .
اکثر دانشگاه‌های دولتی معتبر ترکیه به صورت اختصاصی آطمون یوس را طراحی و برگزار می کنند. معمولا در دانشگاه‌های دولتی ترکیه این آزمون هر سال، یکبار برگزار می شود. پذیرش در مقاطع ارشد و دکتری روند متفاوتی داشته و ارتباطی به ازمون یوس ندارد.

آزمون یوس شامل چه سوالاتی است؟

آزمون یوس(yos) از دو بخش اصلی تشکیل ‌شده است یکی سوالات زبان ترکی و دومین بخش که خودش سه قسمت سوالات هوش، ریاضیات و هندسه را شامل می شود. سؤالات آزمون یوس به صورت تستی است. نمره آزمون یوس از 100 محاسبه شده و سوالات به صورت 5 گزینه ایست، دارای نمره منفی نیز می باشد و به ازای هر 4 پاسخ غلط یک نمره منفی در نظر گرفته می شود. می توان گفت این آزمون مهمترین کنکور ترکیه و آزمون ورودی به دانشگاههای ترکیه است.

آیا تسلط به زبان ترکی برای آزمون یوس ضروری است؟

دقت داشته باشید که تسلط به زبان ترکی برای شرکت در آزمون یوس الزامی نیست. برای اینکه شما می توانید به زبان انگلیسی هم در ترکیه تحصیل کنید. به این طریق که داوطلبان می توانند با شرکت در آزمون آیلتس، و کسب نمره قبولی در این آزمون از دانشگاه های انگلیسی زبان ترکیه پذیرش بگیرند، ولی برای تحصیل دردانشگاه های دولتی باید با زبان ترکی آشنایی خوبی داشته باشند.



:: برچسب‌ها: کنکور ترکیه ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tohid

رنگ غذا بجای زعفران

در مورد فواید زعفران اصل هر چه بگوییم باز هم جایی برای ارزیابی فواید ان وجود دارد. از رنگ طلایی و زیبای آن گرفته تا طعم لذیز و لذت بخش آن، از عطر بینظیر ان که برای ما ایرانی ها یاداور سفره های رنگ وارنگ و خوش عطر می باشد. از خواص دارویی ان چه بصورت میل کردن و چه بصورت مالشی مانند انواع ماسک و … اما برخی از افراد نمی توانند از این محصول طبیعت برخوردار باشند چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ حساسیت برخی افراد هرچند نادر! برای این افراد محصولاتی وجود دارد که می توانند از رنگ غذا بجای زعفران در زیبا سازی سفره هایشان کمک بگیرند.

رنگ غذا بجای زعفران

زیبا کردن غذا با رنگ غذا

برای تزیین غذاها بخصوص برنج به روش های مختلفی می توان  عمل کرد

  • مثلا می توان از قالب های سیلکونی یا فلزی که طرح های مختلف دارند استفاده کرد.
  • می توان از زعفران آب کرده برای تزیین غذا استفاده کرد.
  • می توان از عصاره زعفران البته نوع مرغوب و با کیفیت که طیف رنگی یکسانی به دست می دهد استفاده کرد.(محصولات غذایی سوینچ)
  • می توان از رنگ غذا بجای زعفران استفاده کرد.
  • می توان از رنگ های مجاز غذا برای تزیین استفاده کرد.

انواع رنگ غذا

با وجود آنکه زعفران گیاهی طبیعی است و در مزارعه بزرگ کاشت و برداشت می شود با این وجود گاهی تمایل داریم از رنگ های غذایی بجای زعفران استفاده کنیم.
رنگ غذا را می توان به سه  دسته کلی تقسیم نمود:

  • طبیعی،
  • مصنوعی.
  • شبه طبیعی

انواع رنگ غذا

امروزه رنگ های غذا جای خود را در آشپزخانه ها و مراکز تهیه غذا باز کرده است.  برای ایجاد تنوع و جلب مشتری از رنگ های مختلف غذایی با توجه به علوم روان شناسی رنگها دست به تزیین غذاها و دسر ها و شیرینی ها می زنند. گاهی هر رنگ نماد یک مزه بخصوص نیز می شود که طرفداران خاص خود را دارند. بی شک موقع میل کردن بعضی شیرینی ها و یا شکلاتها تمایل به خوردن برخی از آنها با توجه به رنگشان داشته اید. مثلا در انتخاب گفته اید رنگ سبز بهتر است یا مثلا رنگ قرمز خوشمزه تر است!.

رنگ طبیعی

ادویه‌های مختلفی وجود دارند که از دیرباز کدبانوهای یرانی از انها برای تزیین و رنگی کردن غذاها و شیرینی های خانگی خود استفاده کرده اند. ادیه هایی مانند زردچوبه، زعفران و مواد غذایی مانند رب، از رایج‌ترین گزینه‌هایی هستند که باعث رنگی شدن غذاها می‌شوند. هر چند که علاوه بر رنگ دهی، طعم و عطر بی نظیری در هنگام پخت غذا و دسر ایجاد می‌کنند.

 



:: برچسب‌ها: رنگ غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tohid

رنگ های خوراکی چند نوع هستند:

  • رنگ غذا شیمیایی.
  • رنک غذا طبیعی.

البته باید گفت اگر تمایل دارید از رنگ های خوراکی استفاده نمایید می توانید رنگ های خوراکی را به سه  شکل پودر، ژل و مایع تهیه نمایید

رنگ خوراکی شیمیایی

رنگ های غذایی شیمیایی به علت طیف گسترده رنگ مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. اما بسیاری از افراد به علت ترس و نگرانی از نام شیمیایی همراه این رنگها از اثارسوء آن بر روی سلامتی خود نگران هستند.اما می توان گفت در حال حاضر رنگ های خوراکی  شیمیایی که مورد استفاده هستند آزمایش شده اند و خطری برای سلامتی اشخاص ندارند.البته رنگ های خوراکی که مورد قبول وزارت بهداشت می باشند.

رنگ خوراکی طبیعی

رنگ های خوراکی طبیعی همانطور که از نام شان پیداست پایه و اساس تولیدشان منابع طبیعی ست. نکتهمهمی که در مورد این رنگها می توان گفتتنوع و طیف رنگی این نوع از رنگها کمتر از نوع رنگ های غذایی شیمیایی است.

تاریخچه استفاده از رنگ خوراکی

انطور که از شواهد و اسناد تاریخی برمی آید رتگ های خوراکی از زمان باستان مورد استفاده مردم قرار گرفته است. شاید از رنگ های خوراکی در مناسبت های مذهبی استفاده می شده و بعدا راه به سوی آشپزخانه ها باز کرده است.طبق شواهد به دست آمده اولین رنگ خوراکی از زغال سنگ گرفته شده است و از آن در تغییر رنگ خوراکی ها و احتمالا نوشیدنی ها استفاده کرده اند.به احتمال زیاد ایرانیان باستان برای تغییر رنگ غذا ها و نوشیدنی های خود از منابع گیاهی مختلفی نیز استفاده می کرده اند.

کدام برند های رنگ غذایی پر فروش ترند؟

اینکه در بازار افزودنی های مواد غذایی کدام برند ها پر فروش ترند امارهای جدیدی در دسترس نیست اما یکی از پرفروشترین و محبوب ترین رنگهای غذایی رنگ های غذایی سوینچ می باشد. زیرا در این شرکت اولین شعار و هدف در تولید مواد غذایی حفظ کیفیت و اصالت محصولات می باشد. رضایت مشتریان از کیفیت محصولات سوینچ موجب شده تا همکاران دیگر نیز نظر لطف به این محصولات داشته و اقدام به خرید عمده و فروش محصوات سوینچ در فروشگاه های خود نمایند.

تفاوت برند های ایرانی و خارجی در رنگ های خوراکی

بسیاری از ما احتمالا رنگ های خوراکی با نام خارجی را در بازار مشاهده کرده ایم که از نظر قیمت شاید پایینتر از رنگ های تولید در ایران هستند؛ اما توصیه ای که به همه مردم می کنیم هیچ ارزانی بی حکمت نیست!.این نوع رنگ های خوراکی عمداتا با نام رنگ های طبیعی اما در اصل بصورت شیمیایی و بدون نظارت سازمان های بهداشتی تولید گشته اند و بسیار مضرر و در پاره ای از موارد سرطانزا نیز میباشند. فارغ از این موضوع رنگ های غذایی تولید شده در ایران به علت آنکه تحت نظارت سازمان های بهداشتی تولید می شوند و در ازمایشگاه های تخصصی این سازمان ها مورد آزمایش کیفیت مواد اولیه قرار می گیرند و بعد از تایید نشان استاندارد و سیب سلامت را دریافت می کنند؛ بنابر این بدون نگرانی از آثار سوء مواد برروی بدن می توان از انها استفاده نمود.

تفاوت برند های ایرانی و خارجی در رنگ های خوراکی

 



:: برچسب‌ها: رنگ خوراکی , رنگ غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 دی 1400 | نظرات ()